Reviews

If you have rented a holiday home via Sommerferie.nu, we encourage you to give the house a review so that future tenants can get an impression of what to expect if you rent this particular holiday home.

A guest review can be made via the guestbook function, which you will find on the holiday home's presentation page.

Below is an overview of the most recent reviews provided by our tenants :

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

June 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Huset er flot renoveret og omgivelserne er tip - top. servicen var helt perfekt.


Cottage in Klitmøller at the North Sea coast and National Park Thy<br>Good for body and soul

Cottage in Klitmøller at the North Sea coast and National Park Thy
Good for body and soul

May 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Wir wurden sehr herzlich von dem netten Eigentümer in dem schönen Ferienhaus empfangen und hatten einen wunderschönen Urlaub in der tollen Umgebung. Außer fröhlichem Vogelgezwitscher war nur das Brandungsrauschen der nur 250 Meter entfernten Nordsee zu hören. Gerne kommen wir wieder hierher!


Beautiful newly renovated holiday home by Saltum Strand and close to Fårup Sommerland.

Beautiful newly renovated holiday home by Saltum Strand and close to Fårup Sommerland.

April 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Fantastisk dejligt sommerhus med alt hvad man skal bruge for en vellykket ferie. Rent, pænt og hyggeligt, lækkert med nyt køkken og bad.. Allerbedst at det var tilladt at tage den firbenede med.


Poolhouse in Jutland

Poolhouse in Jutland

April 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus med alt hvad man skal bruge. Ungerne har hygget sig med pool hele weekend. Og skøn natur omkring sommerhuset. Dejlig lille by tæt på. Ville til hver en tid anbefale sommerhuset.


Large holiday home in Blokhus with pool, spa, sauna and free wifi - great vacation in Denmark

Large holiday home in Blokhus with pool, spa, sauna and free wifi - great vacation in Denmark

Marcg 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Find et andet hus, dette er bestemt ikke pengene værd! Ikke vedligeholdt, ting repareret med gaffatape. VIRKELIGE dårlige sovepladser og hemspladser (4) tælles med i de 28 udbudte sovepladser.


8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

February 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Skønt sommerhus og område. Huset er rent og indeholde alle bekvemmeligheder. Vi kommer igen!


Kokkedal Castle Holiday House

Kokkedal Castle Holiday House

January 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Vi boede her i julen, hvor slottet e pyntet. Skønt område med Vesterhavet, Naturreservat og golf bane.


Large disabled-friendly holiday home for 20-30 people in Brøns between Skærbæk and Ribe - Wadden Sea, West Jutland, South Jutland

Large disabled-friendly holiday home for 20-30 people in Brøns between Skærbæk and Ribe - Wadden Sea, West Jutland, South Jutland

January 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Vi var var 20 personer en uge over julen 2023. Dejlige store opholdsrum, gode værelse. Bade værelser med varme i gulv. Skønt moderne welnessrum med sauna og masagebruser. Gode køkkenfaciliteter, med masser af køl og frys og køkkenredskaber inkl. to komfurer. I det hele taget en godt sted med god plads og gode faciliteter


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

January 2024

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Schickes und sehr umfangreich eingerichtetes Ferienhaus in toller Lage mit Meerblick. Es ist alles vorhanden was benötigt wird. Fußläufig in 5 Minuten am Meer, Einkaufsmöglichkeiten ca. 4km entfernt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Ferienhaus sehr empfehlen!


Lovely holiday home with swimming pool, whirlpool and sauna - Otterup, Northern Funen

Lovely holiday home with swimming pool, whirlpool and sauna - Otterup, Northern Funen

December 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus - med skøn swimmingpool - vi havde en dejlig ferie i huset.


Holidayhome Spain

Holidayhome Spain

December 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Vi har nydt 3 uger i dette dejlige feriehus i Alacant. Man føler sig hjemme straks man træder ind af døren. Tæt på indkøb og restauranter. Nem parkering uden for huset. Kan varmt anbefales


Holidayhome Spain

Holidayhome Spain

October 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Vi nødt en skøn forlænget weekend i huset, som er velindrettet og ligger i et dejligt stille område med super lækker pool. Kort afstand til lufthavn og Alicante by, som nemt kan nås med bus. Vi kommer meget igen!!!


8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

October 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

En af de bedste ferier, vi har haft. Masser af oplevelser i Ebeltoft og Djursland både for børn og voksne. Alletiders feriehus i et naturskønt område, tæt på vandet og fin udsigt. Alt fungerede perfekt. Rent hus! Fornuftige priser, god nem og ukompliceret kontakt til Steen. Vi kommer snart igen :-)


8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

September 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Dejligt og rummeligt sommerhus med alt. Pænt og rent overalt. Skønt område med kort afstand til vand og Ebeltoft by. Kan anbefales.


Well maintained and family friendly. 67 m2. CENTRAL LOCATION. Very close to beach, pool & playground

Well maintained and family friendly. 67 m2. CENTRAL LOCATION. Very close to beach, pool & playground

September 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Dejligt sted , flot rengjort , skønt hus . Skulle der forbedres noget er det dagslys i huset - boligen føles lidt mørk . Ligeledes solindfald på terrassen sidst på dagen er sparsom . Et par liggestole ville være en god bonus . Men et dejligt ophold i huset !!


LØKKEN - Cottage in calm area nearby  wonderful  beach.

LØKKEN - Cottage in calm area nearby wonderful beach.

August 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Obs vi lejede i juli 22. Et hus af ældre dato men fejler bestemt ingenting og er meget hyggeligt med flere legesager til børn i annekset og til haven. God stor have. Rigt dyreliv. Vi så flere harer og fugle. Fint med de ekstra små rum med mulighed for ekstra overnattende gæster. Fint anneks. Roligt område. Sødeste værtspar. Tryg oplevelse. Massevis af frøer i indkørslen, gjorde det ekstra spændende at komme tilbage fra ture.


Juli 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

sehr schönes Sommerhaus


Juli 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Fantastisk veludstyret lækkert hus, der ligger perfekt med kort afstande til Skagen, Hirshals og Frederikshavn og tæt på dejlig strand. Dejligt roligt område, absolut rolig campingplads ingen støj. Vejen til Skagen høres kun meget svagt. Lille charmerende havn i Ålbæk, i Ålbæk findes desuden flere gode spisesteder. Venligt og hjælpsom værtspar. Sommerhuset kan absolut anbefales, vi glæder os til at komme igen. *****🙂*****


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

June 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Lækkert og dejligt sommerhus der fuldt ud levede op til vores forventninger. Vi medgiver gerne vores bedste anbefalinger. Mvh. Karen Marie Sørensen


8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

8 person Luxury cottage - Ebeltoft / Mols / Djursland with water views and free high-speed internet!

April 2023

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Flot, lyst og gennemført sommerhus. Værelser med gode senge, skønt ophold areal og stor terrasse med udsigt til Ebeltoft Vig, Samsø, Tun og Århus Havn. Huset har alle faciliteter og alt er pænt og rent. Fin og kompetent kommunikation med udlejer.


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Marcg 2023

Sommerhuset levede fuldt op til vores ønske. Det er så hyggeligt at være i sommerhuset og dejlig varme fra brændeovnen. Flot renoveret og rigtig godt indrettet.Sommerhuset ligger rigtig godt i området og fin udsigt til vandet.


Holidayhome Spain

Holidayhome Spain

January 2023

Dejligt sted vi kommer gerne igen ??


Holidayhome Spain

Holidayhome Spain

January 2023

Det er det skønneste feriehus og man er omgivet af skønne omgivelser?? indkøb lige i nærheden stranden ligger en dejlig lille gå tur fra huset gode bakker til at træne på og mega ??børne venlig der ligger et lille Tivoli og en zoo 15 min fra feriehuset vi er glade for at låne ferieboligen og skal på vores 3 tur til april?? mvh Lærke


Cosy cottage max 4 people in Kerteminde Sommerby near fine beach and beautiful nature

Cosy cottage max 4 people in Kerteminde Sommerby near fine beach and beautiful nature

December 2022

Denne hytte er utrolig fin og koselig og passer oss utmerket da vi har vert på ferie i kerteminde .Stor hage og fin uteplass med overbygg som vi bruker.Vi har leiet denne hytte i mange år og er heldige da me får denne i en iukes tid.


August 2022

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Rummeligt og meget smagfuldt indrettet hus. Behagelige udlejere. 500 m til stranden og til marinaen med restauranter og fiskesnackbar. Roligt område, godt til cykling. Kan anbefales!


Very cosy and wellpreserved cottage with a nice view to The South Funen Archipelago

Very cosy and wellpreserved cottage with a nice view to The South Funen Archipelago

August 2022

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Et fint, rent, velholdt og hyggeligt lille sommerhus, med alt hvad der er nødvendigt. Har lejet mange sommerhuse igennem mange år, og er ALDRIG kommet, til et så RENT hus. En sand fornøjelse og en rigtig god start på ferien. En stor hjørnegrund, hvor man kan gå direkte fra grunden op til en fantastisk havudsigt, med bænke, og nyde et glas vin til aftensolen osv. ca. 100 meter fra huset. Utrolig imødekommende personlig kontakt og service med udlejer. Vi har følt os meget velkomne


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

April 2022

Har lejet sommerhuset 2 gange og kommer gerne igen.Børnebørnene synes hemsen er deres "hule".Alt fungerer perfekt.God udsigt hen over. naboens campingplads til Genner bugt.Tæt på strand og bademuligheder.Kan varmt anbefales ??


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Marcg 2022


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Marcg 2022

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Utroligt skønt sommerhus, med rigtig dejlig udsigt over Genner bugt. Huset er fint istandsat og pænt og rent ved modtagelsen. Vi har været meget glade for at være i huset.


January 2022

Kære udlejerVi vil gerne sige tak for en professionel og god behandling i forbindelse af leje af sommerhuset. Sommerhuset var meget velindrettet og hyggeligt med en unik beliggenhed. Vi kommer gerne igen og kan anbefale sommerhuset til andre lejere der ønsker et perfekt sommerhus. Det var super godt:-)


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

October 2021

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.


Well-maintained cottage for 5 people in Grønhøj Strand south of Løkken<br>Close to the best beach

Well-maintained cottage for 5 people in Grønhøj Strand south of Løkken
Close to the best beach

October 2021

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Das Haus ist top deluxe, sehr gepflegt, hell, geräumig, sehr gut sortiert und gemütlich! Super auch die beiden Terrassen eine für morgens und eine für abends. Zu dritt haben wir uns sehr wohl gefühlt.


Magnificent panorama. AMAZING VIEW ! Perfect location. 
Free Wi-Fi and cable TV. Suitable for living all year round.

Magnificent panorama. AMAZING VIEW ! Perfect location. Free Wi-Fi and cable TV. Suitable for living all year round.

September 2021

Tusind tak for nogle skønne dage i det dejlige og hyggelige sommerhus. Vi har nydt det i fulde drag. Håber vi en dag kan finde tid til at leje sommerhuset igen. I NU ENGANG TUSIND TAK.Venlig hilsen: Axel og Co.


Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

Very high quality ! Completely renewed. Sea view. Only 150 meters to beach, pool or playground.

September 2021

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.


August 2021

En lille perle i skoven - langt til naboer - hyggeligt


Seacottage - Gudhjem at Salene Bay - 55 m2 - 4 persons.

Seacottage - Gudhjem at Salene Bay - 55 m2 - 4 persons.

August 2021

ÅhaveDen eneste grund til at leje dette "retro"-sommerhus er den enestående udsigt over marker og Østersøen med Christiansø i horisonten. Åhave fremtræder som et rigtigt retrohus fra 70erne: Møbler


August 2021

Et skønt sommerhus med skøn placering med dejlig udsigt over Lillebælt meget betagendeDejlige omgivelser for børn og voksne skønt børnene kunne bruge legepladserne i områdetHuset var fint og vel indrettetLejet hos Løjtferiehuse hvor der var fantastisk hjælpsomhed så godt jeg tænkte det var for godt men nej det fortsatte hele tidenSå måske vender jeg tilbage og håber på så fint vejr som i uge 30/21


Well-maintained cottage for 5 people in Grønhøj Strand south of Løkken<br>Close to the best beach

Well-maintained cottage for 5 people in Grønhøj Strand south of Løkken
Close to the best beach

August 2021

House:sommerhus anmeldelse
Price/quality:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Area:sommerhus anmeldelse

Wir verlebten zwei wunderbare Wochen in Ihrem sehr schönen Haus. Wir können nur Positives berichten: Wir haben ein geschmackvoll eingerichtetes, gepflegtes und sauberes Haus vorgefunden. Die Ausstattung war sehr gut und ließ keine Wünsche offen. Die neue


summer residence on laesoe

summer residence on laesoe

Juli 2021

Hej Kurt og MarianneTusind tak for endnu et dejlig ophold i jeres gule sommerhus. Vi har hygget meget


summer residence on laesoe

summer residence on laesoe

Juli 2021

Hej Kurt og MarianneTusind tak for endnu et dejlig ophold i jeres gule sommerhus. Vi har hygget meget


Juli 2021

Vi har lige boet 1 uge i dette skønne feriehus og kan kun anbefale det til andre. Vi lejede det af Løjt Feriecenter og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger hertil. Venlig


Juli 2021

Kære GæstebogDet her sommerhus har alt hvad hjertet kan begære. Den dejligste beliggenhed midt i smukke Løjt. Smuk udsigt ud til Lillebælt med Barsø tæt på


Magnificent panorama. AMAZING VIEW ! Perfect location. 
Free Wi-Fi and cable TV. Suitable for living all year round.

Magnificent panorama. AMAZING VIEW ! Perfect location. Free Wi-Fi and cable TV. Suitable for living all year round.

Juli 2021

Fantastisk udsigt og sommerhuset står snorlige. Poolen er god og stranden både badevenlig og god at fange krapper på. Fik jeg nævnt den fantastiske udsigt?


Family-friendly cottage on natural grounds close to the beach and forest

Family-friendly cottage on natural grounds close to the beach and forest

Juli 2021

Så hyggeligt en sommerhus


Juli 2021

Har lige holdt en uges ferie i dette dejlige sommerhus.Med en super beliggenhed.Ærgerligt